Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden, levering, verzenden en retour

Voorwaarden en Privacy


Caviadraadkubus.nl voorwaarden


Neem deze voorwaarden zorgvuldig door. Als u niet akkoord gaat met alle voorwaarden zoals in deze gebruiksvoorwaarden uiteengezet zie dan af van het bestellen/betalen van producten bij Caviadraadkubus.nl. Deze overeenkomst heeft betrekking op de gebruiker en, indien de gebruiker handelt uit naam van een opdrachtgever ook op die opdrachtgever.


Verzendkosten Nederland:

De verzendkosten per bestelling voor levering binnen Nederland is standaard € 5,99 incl BTW. Voor bestellingen boven de 100 euro rekenen wij geen verzendkosten !

Verzendkosten Buitenland:

Voor België is de verzending standaard € 10,43 incl BTW. De verzendkosten per bestelling voor levering buiten Nederland anders dan België. In een offerte wordt altijd de verzendkosten vooraf weergegeven.

Leveringstermijn:

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen wordt uw bestelling opgemaakt. Houdt U er rekening mee dat alle producten op maat worden gemaakt en dat het daarom soms langer kan duren voor uw bestelling gereed is voor verzenden. Caviadraadkubus.nl streeft ernaar om bestellingen tussen 1 en 7 dagen verzendklaar te hebben. Mocht er een vertraging optreden dan krijgt u daarvan bericht via mail. Losse artikelen zoals voer, hekjes, huisjes verzenden wij binnen 1-3 dagen. Draadkubus opstellingen met Coroplast Bak en Trapjes verzenden wij binnen 1-7 dagen.

Prijsopgave en Betaling:

Er zijn geen verborgen kosten. Indien het te betalen bedrag anders is, ontvangt u altijd een nieuwe orderbevestiging of restitutie van de te veel betaalde bedrag. Na uw bestelling kunt u het te betalen bedrag overmaken op onze rekeningnummer met vermelding van de bestelnummer die vermeldt staat op de bestelbevestiging die u heeft ontvangen. Betaling via overboeking in Nederland kan gedaan worden op de volgende rekening:

IBAN:
NL57 KNAB 0256 7650 57 ten name van Tadeco te Zoetermeer.

Met vermelding van uw naam en bestelnummer.


Betaling via overboeking vanuit een EU land kan gedaan worden op de volgende rekening:

IBAN: NL57 KNAB 0256 7650 57
BIC: KNABNL2H
NAAM BANK: KNAB
NAAM VERKOPER:  Tadeco


Betaling van uw bestelling kan ook na ontvangst van een factuur. Bij betaling met factuur dient u een aanbetaling over te maken van minimaal 50%.

Overeenkomst
De overeenkomst tussen u en Caviadraadkubus.nl komt tot stand op het moment dat u een bestelling plaatst. Caviadraadkubus.nl erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling als de bestelling. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

Herroepingsrecht

De wederpartij heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen het recht deze zonder opgave van redenen te retourneren. De goederen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de betreffende goederen terugbetaald. De kosten van retourzending komen voor rekening van de wederpartij. Maatwerk die
tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper zijn uitgesloten van retourneren. Voor retourneren, neem altijd eerst contact op met info@caviadraadkubus.nl.

Annuleren en retourneren
De wederpartij kan de bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Indien de bestelling verzonden is komen de kosten voor retourzending voor rekening van de wederpartij, zie herroepingsrecht.
Maatwerk die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper zijn uitgesloten van retourneren.

Caviadraadkubus.nl is onderdeel van V.O.F. Tadeco | KVK 85889342 | BTW NL863778732B01 | info@caviadraadkubus.nl
Terug naar de inhoud